Κυρ. Μητσοτάκης: Οι πολίτες να με κρίνουν για τη διαδρομή μου, όχι για το όνομά μου

0
6

«Οι πολίτες θέλω να με κρίνουν για το βιογραφικό μου, τις σπουδές μου και την επαγγελματική και πολιτική μου διαδρομή και όχι το όνομά μου», δήλωσε ο βουλευτής της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84».

«Αναγνωρίζω τη φυσική καχυποψία που υπάρχει απέναντι στις πολιτικές οικογένειες και ξέρω ότι κάποιοι πολίτες θα με απορρίψουν a priori», είπε ο κ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στην απόφασή του να θέσει υποσψηφιότητα για την προεδρία της Ν.Δ.. Τόνισε ωστόσο ότι τιμά την ιστορία της οικογένειάς του και ότι δεν θέλει «να αλλάξει όνομα».

Για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Ν.Δ. δήλωσε «φανατικός υπέρμαχος της ανοιχτής διαδικασίας», καθώς «μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αλλάξουμε από κάτω προς τα πάνω». «Δεν θέλω μια Νέα Δημοκρατία με ποσοστώσεις δεν είναι καλό αυτό για το κόμμα», πρόσθεσε.

«Δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία εδώ και αρκετά χρόνια είναι σε μια σταδιακή πορεία φθοράς, καθώς έχουμε πάρει διαζύγιο από παραγωγικά στρώματα της ελληνικής κοινωνίας». Προσδιόρισε δε τη Ν.Δ. ως «ένα κεντροδεξιό φιλελεύθερο και φιλοευρωπαϊκό κόμμα που αντιμάχεται το λαϊκισμό και πρεσβεύει τον ορθό λόγο».

Αναφορικά με την παραίτηση του Δ. Καμμένου από τη θέση του υφυπουργού Υποδομών ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε ότι «ο κ. Τσίπρας ισχυριζόταν ότι μια ενδεχόμενη συμμαχία με τη Νέα Δημοκρατία θα ήταν παρά φύση και είναι ο ίδιος ο οποίος επέλεξε να βάλει στην Κυβέρνησή του έναν άνθρωπο του οποίου οι θέσεις οι αντισημιτικές και οι ομοφοβικές ήταν απολύτως γνωστές».

Tέλος τόνισε ότι «όσο αποκαλύπτονται και οι πτυχές των βιογραφικών των στελεχών της νέας κυβέρνησης θα επιβεβαιωθεί αυτό που λέγαμε προεκλογικά ότι είναι παντελώς ανίκανη να εφαρμόσει το πρόγραμμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here