Κυρ. Μητσοτάκης: Στον β΄γύρο ξεκινάμε από το μηδέν

0
6

 

Στον β΄γύρο ξεκινάμε από το μηδέν,  δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, εκτιμώντας ότι οι πιθανότητες είναι πλέον 50 – 50.

Μιλώντας στον ρ/σ Αθήνα 9.84, τόνισε ότι τo προσωπικό του στοίχημα ήταν να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας. Δεν έκρυψα τις πολιτικές μου θέσεις και δεν συντάχθηκα με δημοσκοπικά ρεύματα, είπε προσθέτοντας ότι πιστεύει πως αυτό που εκφράζει είναι το πλειοψηφικό ρεύμα στη Νέα Δημοκρατία και δεν είναι σε καμία περίπτωση συνιστώσα.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο κεντροδεξιό κόμμα που οφείλει να μπορεί να συνθέτει. Ο επόμενος αρχηγός για να μπορέσει να συνθέσει πρέπει να δημιουργήσει τις κατάλληλες δομές στη Νέα Δημοκρατία που θα την κάνουν να λειτουργεί με κανόνες εσωκομματικής δημοκρατίας» συμπλήρωσε.

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε το σύμφωνο συμβίωσης πρόκληση της Νέας Δημοκρατίας να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις των καιρών, τόνισε πως σέβεται τις διαφοροποιήσεις και σημείωσε πως αν ήταν πρόεδρος δεν θα έθετε ζήτημα κομματικής πειθαρχίας,  αλλά θα προσπαθούσε να πείσει την Κ.Ο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here