Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν βλέπω την κυβέρνηση να πηγαίνει μακριά

1
19

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην εκπομπή Ακραίως στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ τόνισε μεταξύ άλλων «ο κύριος Τσίπρας διαπραγματεύθηκε ο ίδιος το αχρείαστο τρίτο μνημόνιο και εάν η ΝΔ δεν το ψήφιζε η χώρα θα είχε καταρρεύσει. Αύξηση φόρων η ΝΔ δεν θα ψηφίσει. Απελευθερώσεις αγορών και μέτρα ανάπτυξης και επενδύσεων εννοείται πως θα στηρίξουμε. Η αντιπολίτευση που θα ασκήσουμε στην κυβέρνηση θα είναι σκληρή και ο κύριος Τσίπρας θα πρέπει να γνωρίζει πως θα είμαστε απέναντι του σε κάθε μέτρο που θα πλήττει το μέλλον της χώρας. Επίσης δεν θα σας κρύψω πως όπως είναι σήμερα η κατάσταση στην πολιτική δεν βλέπω την κυβέρνηση να πηγαίνει πολύ μακριά».

Σε ερώτηση για τις οι ομαδικές απολύσεις τόνισε «είναι αχρείαστη πραγματικότητα και ένα φετίχ του ΔΝΤ οι ομαδικές απολύσεις. Προσωπικά είμαι υπέρμαχος των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων κι αν αυτό οδηγήσει σε αύξηση του κατώτατου μισθού θα είναι για εμένα προσωπικά μία εξαιρετικά ευχάριστη εξέλιξη».

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καμια κυβέρνηση δεν προχωρα μπροστά χωρίς την ολική k αποκλειστική υποστήριξη του ιδιου του Λαου.
    Όσο συνεχίζουν να ψεύδονται k να κοροϊδεύουν ένα Λαό που γνωρίζει από ιστορία πάντα θα αποτυγχάνουν να κυβερνήσουν. Αυτό είναι αναγνωρισμένο γεγονός, Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια όπως k οι Έλληνες πολιτικοί.
    Είναι πολύ λυπηρό που κάνουν πως δεν το έχοούν καταλάβει συνεχίζοντας να παραμυθιάζουν τον Λαό πως αυτοί είναι καλύτερη από τους προηγούμενους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here