Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα είμαι υποψήφιος μέχρι τέλους – Που διαφωνώ με την Ντόρα

0
16

«Θα είμαι μέχρι τέλους υποψήφιος (πρόεδρος της ΝΔ)», ξεκαθάρισε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Πιστεύω ότι μπορώ να κάνω τη διαφορά στη ΝΔ… Δεν θέλω μια ΝΔ που να χωρίζεται σε Μητσοτακικούς, Σαμαρικούς, Καραμανλικούς, θέλω μια ΝΔ από Νεοδημοκράτες, στην οποία ο καθένας θα διαχωρίζεται από τις ικανότητές του», επισήμανε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προέτρεψε ακόμη όλους όσοι ενδιαφέρονται για την προεδρία να εκτεθούν από την αρχή, στην κρίση της κοινωνίας. Όποιος εκτεθεί, είπε, θα πρέπει να συμφωνήσει ότι την επόμενη ημέρα θα στηρίξει τον πρόεδρο που θα επιλέξει η κοινωνία.

Υποστήριξε επίσης ότι η ΝΔ «έχει ταυτότητα και ας έχει ξεθωριάσει λίγο», παραδέχτηκε ωστόσο ότι έχει πάρει μερικό διαζύγιο από τα κοινωνικά στρώματα με τα οποία θα πρέπει να επικοινωνεί συνέχεια.

Έκανε λόγο ακόμη για αξιοπρεπή εμφάνιση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη προεκλογικά. «Δεν μιλήσαμε για μείωση δαπανών», δήλωσε ωστόσο.

Παραδέχθηκε επίσης ότι με την αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη, έχει διαφωνίες: «Έχουμε καλή προσωπική σχέση όταν καθόμαστε στο οικογενειακό τραπέζι, αλλά έχουμε πολιτικές διαφωνίες για το πώς βλέπουμε τη Νέα Δημοκρατία. Δεν έχουμε την ίδια αντίληψη για το πώς βλέπουμε το μέλλον της ΝΔ».

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη στις 15.30 θα συνεδριάσει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΝΔ, η οποία και θα δρομολογήσει τις διαδικασίες για την εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος.

O νέος πρόεδρος αναμένεται να εκλεγεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, μετά την απόφαση που έλαβε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης να κινηθούν άμεσα οι σχετικές διαδικασίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here