ΚΚΕ κατά Ζωής: «Στο τέλος θα μείνεις μόνο με τον Παναγιώταρο»

0
14

 

 Το σκηνικό της έντασης που είχε ξεκινήσει από νωρίς με τις αντεγκλήσεις μεταξύ βουλευτών και της προέδρου της Βουλής στη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής ΔΕΚΟ, μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στη Διάσκεψη των Προέδρων με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη να καταγγέλλει την Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας της πως «στο τέλος θα μείνεις μόνο με τον Παναγιώταρο».

Η «φωτιά» μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του ΚΚΕ «άναψε» κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής ΔΕΚΟ όταν ο βουλευτής του ΚΚΕ χαρακτήρισε ως «καρικατούρα» το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, προτείνοντας στην πρόεδρο της Βουλής: «Αν έχετε τα κότσια να πείτε στην κυβέρνηση να διαγράψει μονομερώς το χρέος. Εμείς ως ΚΚΕ αυτό λέμε» και με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να κατηγορεί το ΚΚΕ για «διγλωσσία», αναφέροντας ότι στις Διασκέψεις των προέδρων λέει άλλα και στις δημόσιες συνεδριάσεις υποστηρίζει άλλα πράγματα.

«Εμείς δεν είμαστε σαν τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει 100 φωνές και να τους κοροιδεύει όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Παφίλης ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους και έκανε λόγο για «βρωμιές, ψέματα και συκοφαντίες» που έχουν ως στόχο «να κρύψουν την υποταγή με τσαμπουκάδες».

Συμπλήρωσε μάλιστα πως «όσα είπε ο κ. Καραθανασόπουλος σήμερα τα είχαμε πει και εμείς στην χθεσινή Διάσκεψη των Προέδρων. Η Πρόεδρος όμως υποστήριξε το αντίθετο. Της ζητήσαμε να ανακαλέσει τα ψέματα. Αρνήθηκε και αποχωρήσαμε», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

Η θέση του Περισσού για την επιτροπή που έχει συσταθεί για τον έλεγχο του χρέους και για το πόρισμα που εξέδωσε είναι γνωστή. Το χρέος είναι στο σύνολο του παράνομο και ως εκ τούτου διαφωνεί με την συζήτησή του στην Ολομέλεια.

«Γι’ αυτό και καταψηφίσαμε την πρόταση για να συζητηθεί το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας στην Ολομέλεια», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παφίλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here