«Κλειστά» κρατά τα χαρτιά του ο Τζιτζικώστας για την αρχηγία της ΝΔ

0
31

 

  Απέφυγε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων για το θέμα της εκλογής προέδρου στη Νέα Δημοκρατία.

Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε σχετικά με κοινωνική δράση που διοργανώνει η Περιφέρεια, ο κ. Τζιτζικώστας κλήθηκε να σχολιάσει τα σενάρια περί υποψηφιότητάς του για την προεδρία του κόμματος.

«Είμαστε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Παρουσιάσαμε μια πολύ σημαντική δράση που θέλουμε οι πολίτες να την αγκαλιάσουν. Μην το επισκιάσουμε αυτό» είπε και πρόσθεσε: «επειδή παρουσιάσαμε μια πολύ σημαντική κοινωνική δράση για την Περιφέρειά μας, θέλουμε να περάσει ένα μήνυμα ότι εδώ στην Περιφέρεια ασχολούμαστε με τη δουλειά μας. Δεν νομίζετε ότι θα πρέπει καλύτερα να σας απαντήσουν επί της δράσης οι συνάδελφοι αντιπεριφερειάρχες; Και αυτά έχουμε χρόνο και χώρο να τα πούμε«.

Αμέσως μετά όταν ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος ο κρατικός μηχανισμός να αντιμετωπίσει έκτακτα καιρικά φαινόμενα απάντησε: «Είμαστε απόλυτα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ό,τι ανάγκες προκύψουν. Είμαστε έτοιμοι να επέμβουμε, και η πυροσβεστική – είχαμε μια συνάντηση – και η Πολιτική Προστασία και οι φορείς όλοι, να αντιμετωπίσουμε – ω μη γένοιτο – μια τέτοια καταστροφή«.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here