Κοινό μέτωπο κατά του ευρώ θα ακολουθήσουν Λαφαζάνης και Αλαβάνος

0
4
ӵ휭� �б񯵠�ˡ�ŭ� С�龴砋ᶡ札砬場ﭠkݪ롢ܭﬠ尩ꥶ᫞򠴯�够ﵠ¬ 󴧠¯� ʵ񩡪ޠ23 u㯽󴯵 2015. (EUROKINISSI/ÉM͇ӠЁ́ÏЏՋϓ)

 

Κοινό μέτωπο και κατά του ευρώ αναμένεται να ακολουθήσουν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Αλέκος Αλαβάνος όπως συμφώνησαν στη διάρκεια συνάντησης που είχαν σε θερμό κλίμα, νωρίτερα στη Βουλή.

Οι δύο άνδρες της Αριστεράς, μέσα από τις νέες πολιτικές τους κινήσεις τη Λαϊκή Ενότητα του Π. Λαφαζάνη και το Σχέδιο Β’ του Αλ. Αλαβάνου ανακοίνωσαν την παράλληλη πολιτική τους πορεία.

Όπως τόνισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, στόχος είναι να ανοίξουν μαζί δρόμους συνεργασίας στο πλαίσιο της Λαϊκής Ενότητας, του μετώπου που θέλουν να διαμορφωθεί ενάντια στα μνημόνια.

Από την πλευρά του ο Αλέκος Αλαβάνος υπογράμμισε την ανάγκη απελευθέρωσης της χώρας από τους περιορισμούς του ευρώ και τους δανειστές.
«Πιστεύω ειλικρινά ότι μπορούμε να αναζωογονήσουμε την φλόγα της επαναστατικής δημιουργίας που υπήρχε πριν χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ, μπορούμε να αποδεσμεύσουμε και να απελευθερώσουμε τη χώρα από τους περιορισμούς που επιβάλει το ευρώ και οι δανειστές, ότι μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μια κυψέλη απασχόλησης» υπογράμμισε ο Αλέκος Αλαβάνος.

Σε αυτό το στόχο, όπως είπε, θα παίξει ρόλο η Λαϊκή Ενότητα με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, ενώ διασαφήνισε ότι θα μεταφέρει στα μέλη του Σχεδίου του Β’ τη συμφωνία των δύο ανδρών, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι αυτή θα εγκριθεί συντριπτικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here