Κόκλας – Στην εντατική αλλά εκτός κινδύνου μετά την αγγειοπλαστική επέμβαση

0
13

 

Ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Κόκλας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» μετά το καρδιακό επεισόδιο από το οποίο προσεβλήθη την Κυριακή πάνω στη σκηνή.

Ο ηθοποιός υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της απογευματινής παράστασης για το «Γαμπροί για πούλημα» που ανέβαινε στο Ράδιο Σίτυ στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η τελευταία παράσταση του θεατρικού των Ρέππα –  Παπαθανασίου για τη συμπρωτεύουσα.

Ο κ. Κόκλας ζήτησε από τους φίλους του να φροντίσουν για την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο καθώς αισθανόταν ισχυρούς πόνους στο στήθος. Εκείνη την ώρα ήταν στο καμαρίνι του. Οι συνάδελφοι του κ. Κόκλα ανέβηκαν στη σκηνή και ζήτησαν βοήθεια από κάποιον γιατρό που ενδεχομένως βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό.

Πράγματι, ένας γιατρός που παρακολουθούσε την παράσταση πήγε στα καμαρίνια και προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον Κώστα Κόκλα μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο στο θέατρο.

Όπως ανέφερε ο διευθυντής του καρδιολογικού τμήματος του νοσοκομείου Άγιος Παύλος, Γ. Τσούμος,  ο ηθοποιός έφτασε στο νοσοκομείο με τη συνοδεία του γιατρού. «Πονούσε έντονα, ήταν έφιδρος, είχε έντονη συμπτωματολογία, ήταν τυχερός που έφτασε εδώ τόσο γρήγορα και προλάβαμε να αποφράξουμε την αρτηρία με αγγειοπλαστική», ανέφερε ο κ. Τσούμος. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε δύο βουλωμένες αρτηρίες.

Ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος», Πέτρος Σερίδης δήλωσε πως ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε αγγειοπλαστική επέμβαση και η κατάσταση του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Ο Κώστας Κόκλας αναμένεται να μεταφερθεί σε κανονικό θάλαμο την Τρίτη και αναμένεται στο τέλςο της εβδομάδας να πάρει εξιτήριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here