«Κολάζει» η Γωγώ Μαστροκώστα στα 45 της (ΕΙΚΟΝΕΣ)

0
32

 

Η Γωγώ Μαστροκώστα πέρασε λίγες μέρες στη Ρόδο. Η γνωστή γυμνάστρια επέλεξε να φορέσει ένα σέξι brazilian bikini που άφηνε λίγα στη φαντασία, αποκαλύπτοντας το αψεγάδιαστο κορμί της.

gogo1

Βέβαια είναι γνωστό ότι γυμνάζεται σκληρά και εντατικά, ώστε να διατηρεί αυτές τις αναλογίες. Μάλιστα σε συνέντευξη της στο περιοδικό «EΓΩ Weekly» όταν την ρωτάνε αν γυμνάζεται αρκετά, απαντά: «Όσο μεγαλώνω, βάζω περισσότερο τη γυμναστική στη ζωή μου. Είναι όμως κάτι που πρέπει εκ των πραγμάτων να γίνεται. Εάν θέλεις να κάνεις κάτι ουσιαστικό για την υγεία σου, οφείλεις να βάλεις τη γυμναστική στην καθημερινότητα σου».

gogo3

Ωστόσο δηλώνει πως δεν είναι καταπιεστική με το φαγητό:

«Δυστυχώς δεν είμαι και θα ήθελα να μπορώ να προσέχω περισσότερο τι τρώω, όχι γιατί έχω θέμα με το σώμα μου, απλώς όταν φωτογραφιζόμαστε, σαφώς και επιθυμούμε να δείχνουμε πιο αδύνατοι. Άλλωστε ο φακός προσθέτει πέντε κιλά, τα οποία έχω, διότι θεωρώ ότι είμαι ένας κανονικός άνθρωπος από άποψη κιλών και σωματότυπου. Είμαι ωστόσο υπέρ της γυμναστικής. Πρέπει να φροντίζουμε ώστε να έχουμε καλύτερη υγεία. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία σημασία».

gogo4

Τέλος, τονίζει πως δεν είναι καθόλου υστερική με την εικόνα της:

«Θεωρώ ότι η καλή ψυχολογία πρέπει να είναι το νούμερο ένα. Εγώ δεν είμαι καθόλου υστερική με την εικόνα μου. Δεν έχω αγχωθεί ποτέ με την εμφάνιση μου, ούτε φοβάμαι το χρόνο και ότι θα γεράσω. Αντιθέτως όμως, είμαι από τους ανθρώπους που κάθε μέρα ξυπνούν και ευχαριστούν το θεό για ο,τι έχουν κάθε λεπτό, κάθε στιγμή, για το οτιδήποτε έχουν στη ζωή τους. Και αυτό είναι η δική μου ευτυχία. Είμαι ευγνώμων καθημερινά και μονίμως για ο,τι έχω».

Πηγή: star.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here