Κομμένα κάγκελα σε χώρο στον Κορυδαλλό – Εισαγγελέας για την υπόθεση του ελικοπτέρου

korydallos

 

Σε έρευνα που έγινε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους σε χώρο του παραρτήματος της πτέρυγας Στ΄ του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού βρέθηκαν κομμένα και επιμελώς καλυμμένα δύο κάθετα σίδερα κάγκελου.

Ήδη, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, διατάχθηκε κατεπείγουσα πειθαρχική έρευνα από Εισαγγελέα για τη διερεύνηση του συμβάντος και την απόδοση πειθαρχικών ευθυνών σε τυχόν εμπλεκόμενους. Επιθεωρητές και ο επικεφαλής της εξωτερικής φρούρησης του Υπουργείου βρίσκονται ήδη στο σημείο και εξετάζουν επί τόπου τα δεδομένα.

Παράλληλα, ενισχύονται τα μέτρα ασφαλείας και προετοιμάζεται επιχειρησιακό σχέδιο για την αντιμετώπιση εναέριων προσβολών των φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για κοινόχρηστο χώρο και συγκεκριμένα ένα κουζινάκι που μεταξύ άλλων είχε πρόσβαση και ο Νίκος Μαζιώτης.

Πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης συνδέουν το συγκεκριμένο περιστατικό με την αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης του μέλους του Επαναστατικού Αγώνα με ελικόπτερο το όποιο είχε νοικιάσει η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα.

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*

code