Κωνσταντόπουλος: Πολλές οι τραγωδίες της Ελλάδας, πολλές οι δοκιμασίες του λαού

0
8

 

«Πολλές οι τραγωδίες της Ελλάδας, πολλές οι περιπέτειες της πατρίδας μας, πολλές οι δοκιμασίες του λαού μας» υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος, στο περιθώριο της εκδήλωσης μνήμης του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών για τα 41 χρόνια από την κατάρρευση της δικτατορίας.

«Η μνήμη δεν είναι απλή νοσταλγία, είναι φλέβα και ρίζα ζωής, είναι η φλέβα και η ρίζα αυτών που ζούμε σήμερα, αυτών για τα οποία πρέπει να παλέψουμε αύριο» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντόπουλος.

Όπως επισήμανε, ο χώρος του ΕΑΤ-ΕΣΑ είναι μήτρα ζωής για όσους έχουν περάσει στη διάρκεια της δικτατορίας, ενώ σημείωσε ότι «καλό είναι πάντοτε να μην ξεχνάμε την ευθεία γραμμή που πρέπει να συνδέει τους μεγάλους αγώνες και τις μεγάλες θυσίες με τις εξελίξεις για την πρόοδο και τη δημοκρατία σε τούτον τον τόπο».

«Δεν αρκεί μονάχα να τις θυμόμαστε, πρέπει διαρκώς να αναστοχαζόμαστε πώς οδηγούμαστε σε αυτές τις τραγωδίες και ποια είναι εκείνη η καλύτερη ζωή που αξίζει σε όλους, κυρίως στα νέα παιδιά» κατέληξε ο κ. Κωνσταντόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here