Κωνσταντοπούλου: Η κυβέρνηση παραιτήθηκε στα μουλωχτά

0
7

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εξαπέλυσε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την έναρξη της συνάντησή της με τον επικεφαλής της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας «Λαϊκή Ενότητα» Παναγιώτη Λαφαζάνη. 

«Η κυβέρνηση παραιτήθηκε στα μουλωχτά, μη ενημερώνοντας τη Βουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να το αποσιωπά. Είναι οδυνηρό πως χθες αποκαλύφθηκε ότι είχαν έγκαιρη ενημέρωση οι εκβιαστές δανειστές» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου κατά τον διάλογο που είχε με τον κ. Λαφαζάνη μπροστά στις κάμερες.

Απευθυνόμενη στον κ. Λαφαζάνη είπε ότι θα ενημερώσει τον επικεφαλής της νέας Κ.Ο. για τις επικείμενες εργασίες της Βουλής, επισημαίνοντας ότι έχει προγραμματιστεί διάσκεψη των προέδρων το απόγευμα.

« Ηταν μέλημά μου να σας ενημερώσω για τη δημιουργία και ίδρυση αντιμνημονιακού μετώπου εν όψει εκλογών. Οι μνημονιακές κυβερνήσεις έχουν κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα. Έχουν επιβάλει μνημονιακή κατοχή της χώρας. Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει δημοκρατία με λαϊκή συμμετοχή» τόνισε από την πλευρά του ο κ. Λαφαζάνης.

Απαντώντας η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι «υπάρχει θεσμικό καθήκον να θωρακίσουμε το Σύνταγμα απέναντι στα μνημόνια, που, όπως είπε, αντισταρτεύονται τη δημοκρατία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here