Κωνσταντοπούλου: Καρικατούρα του εαυτού του ο Τσίπρας

0
12

 

Άστραψε και βρόντηξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εφ’ όλης της ύλης αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην ανταποκρίτρια της Realnews στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά, στο περιθώριο της διεθνούς συνδιάσκεψης «Για ένα Σχέδιο Β’ στην Ευρώπη», που πραγματοποιήθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής άσκησε δριμεία κριτική κατά του πρώην συνοδοιπόρου της στον ΣΥΡΙΖΑ και σημερινού πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε εμμέσως, πλην σαφώς, προδότη και καταχραστή της λαϊκής εντολής, προχωρώντας, μάλιστα, ένα βήμα παραπάνω, περιγράφοντάς τον ως «καρικατούρα του εαυτού του. Ένα υπόλειμμα εκείνης της ελπίδας την οποία ανέλαβε να ενσαρκώσει και που τόσο εύκολα πρόδωσε».

Όσο για τις δικές της ευθύνες στο να προλάβει την υπογραφή του 3ου μνημονίου, η ίδια δηλώνει αιφνιδιασμένη και λέει ότι συνειδητοποίησε «το μέγεθος της πλήρους προδοσίας της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο μεσοδιάστημα τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου του 2015», βρισκόμενη αντιμέτωπη «με ένα σχέδιο εκκαθάρισης που είχε προσχεδιαστεί και ήταν πολύ δύσκολο πλέον να αναχαιτιστεί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here