Κοντομηνάς: Τέτοια ντροπή δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου (BINTEO)

0
12

 

Ο πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς παρενέβη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και ήταν ιδιαίτερα καυστικός: «Τέτοια ντροπή που ένιωσα σήμερα δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου» είπε και αμέσως όλοι πάγωσαν!

«Κύριε πρόεδρε αν μου επιτρέπετε» σημείωσε η παρουσιάστρια με τον Δημήτρη Κοντομηνά να απάντα: «Μη μιλάς, άσε να τελειώσω» συνεχίζοντας να απαριθμεί την τραγική κατάσταση στο χώρο της υγείας και να λέει ότι δεν έπρεπε να μιλήσουν άσχημα για μια ιδιωτική πρωτοβουλία που έρχεται να καλύψει τα κενά του κράτους.

Ειδικότερα, ο Δημήτης Παπανώτας σχολίασε ότι δεν θα έπρεπε το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών να «υιοθετήσει» τις μητέρες και τα παιδιά από τους Φούρνους Ικαρίας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Και αυτό μας κάνει περήφανους; Είμαστε σε μια ευρωπαϊκή χώρα όπου η υγεία των παιδιών ενός ελληνικού νησιού εξαρτάται από την ελεημοσύνη ενός ιατρικού κέντρου; Είναι κατάντια αυτό«.

«Ντροπή σας! Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα. Με τέτοιους ανθρώπους δεν θα πάει μπροστά η Ελλάδα» ήταν τα τελευταία λόγια του Δημήτρη Κοντομηνά πριν κλείσει το τηλέφωνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here