Κοντονής: Μονόδρομος οι διερευνητικές εντολές αν υπάρξουν νέες διαρροές

0
7

«Αν συνεχιστεί αυτή η δουλειά, αν έχουμε κάτω από 120 βουλευτές, δεν υπάρχει άλλος δρόμος από διερευνητικές. Είναι ακατανόητο να λέμε ‘στηρίζω την κυβέρνηση αλλά καταψηφίζω τα νομοσχέδια’» ξεκαθάρισε στον ΣΚΑΙ ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. 

Και συνέχισε: «Έχει μετατραπεί αυτή η κυβέρνηση σε κυβέρνηση μειοψηφίας… Αντιλαμβάνονται οι σύντροφοι τι έχει συμβεί; Είτε υπηρετούμε την πλειοψηφική άποψη είτε όχι . Δεν θα μιλήσω για αποστασίες αλλά να αντιληφθούν ότι καταβαραθρώνει την κυβέρνηση».

Ο κ. Κοντονής πρόσθεσε ότι «προοιωνίζονται πολιτικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να ξεκαθαριστεί και στην κοινωνία και το κόμμα, ότι δεν μπορεί να προχωρήσει έχοντας δυο γραμμές, με την πλειοψηφία να στηρίζει τη συμφωνία ως αναγκαίο κακό, και την άλλη, απολύτως αρνητική, χωρίς να παρουσιάζει εναλλακτική λύση».

«Στην Αριστερά για να προχωρήσεις σε δημιουργικές συνθέσεις θα πρέπει να υπάρχουν εναλλακτικά σχέδια» πρόσθεσε με νόημα.

«Η άτακτη χρεοκοπία σημαίνει οι φτωχοί άνθρωποι να βρεθούν σε εξαθλίωση» σημείωσε ο υφυπουργός. Και διερωτήθηκε: «Η άμεση αποχώρηση από το ευρώ γίνεται από τη μια στην άλλη χωρίς να υπάρχει καμία επίπτωση;».

Δεν δίστασε να σχολιάσει και τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη, λέγοντας : «Το θέμα είναι πώς πολιτεύεται κανείς, όχι πόσες ψήφους συγκέντρωσε».

Τέλος, ο κ. Κοντονής σημείωσε ότι στις εκλογές του Ιανουαρίου ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ως σύνθημα καλύτερη διαπραγμάτευση εντός του ευρώ, και η απόφαση του συνεδρίου του κόμματος δεν μπορεί να αλλάξει με απόφαση της ΚΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here