«Κόντρα» κυβέρνησης- ΝΔ με φόντο τους Financial Times

0
8
Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη συμμετέχει σε συνέντευξη τύπου, Πέμπτη 26 Μαΐου 2016. Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη παρεχώρησαν κοινή συνέντευξη τύπου, προκειμένου να ενημερώσουν για τα αποτέλεσμα του Eurogroup της 24ης Μαΐου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

 

Το δημοσίευμα των FT ενοχλεί, αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη με ανάρτησή της στο Twitter απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκο ο οποίος, επίσης με ανάρτηση στο twitter, ανέφερε: «Να διανεμηθεί αμέσως από ένα φύλλο των FT σε όσους δεν θα πάρουν ΕΚΑΣ».

«Ο πραγματικός πόνος σας κ. Κουμουτσάκο, δεν είναι το ΕΚΑΣ. Αυτό είχατε συμφωνήσει να το καταργήσετε πλήρως» απάντησε η κ. Γεροβασίλη.

Ο κ. Κουμουτσάκος επανήλθε και σε νέα ανάρτησή του στο Twitter γράφει: «κ. Γεροβασίλη μην πτοείστε. Συνεχίστε να διαβάζετε FT. Απλώς, όλοι οι υπόλοιποι έχουμε την κακή συνήθεια να διαβάζουμε εκκαθαριστικά…»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here