Κόντρα ΟΚΑΝΑ – εργαζομένων για παρέμβαση σε πίνακα κατάταξης υποψηφίων

0
7

Αβάσιμη και ψευδή χαρακτηρίζει το ΔΣ του ΟΚΑΝΑ την καταγγελία του Συλλόγου των Εργαζομένων για παρέμβαση της διοίκησης σε πίνακα κατάταξης υποψηφίων που είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση δύο επαγγελματιών υγείας από τον Οργανισμό.

«Θεωρούμε ότι η εξέταση ενστάσεων για δύο θέσεις με δελτίο παροχής υπηρεσιών επιβάλλεται στα πλαίσια της διαφάνειας και της αξιοκρατίας που πρέπει να διέπουν τις διαδικασίες του Ο.ΚΑ.ΝΑ» είναι η εξήγηση που δίνει μέσω ανακοίνωσης ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, κ. Ευάγγελος Καφετζόπουλος.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΔΣ του ΟΚΑΝΑ καταλογίζει ψεύδη στον Σύλλογο Εργαζομένων  διότι όπως λέει «δεν συντρέχει «απόλυση» εργαζομένων εφόσον απασχολούνταν και αμείβονταν με δελτίο παροχής υπηρεσιών»!

Χαρακτηρίζει επίσης τις κινήσεις του Συλλόγου «εν θερμώ και υπερβολικές» καθώς  δεν έχει ολοκληρωθεί καμία διαδικασία. Επιπλέον, βλέπει άλλα κίνητρα στις αποφάσεις του Συλλόγου και δηλώνει πως «προκαλεί έκπληξη η χρονική στιγμή που γίνονται αυτές οι κινητοποιήσεις, με δεδομένη την πρόσφατη εκλογή νέου Γενικού Διευθυντή και την έναρξη σε λίγες ημέρες νέων δομών για την απορρόφηση της λίστας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here