Κόντρα στη Βουλή για το tweet του Καμμένου κατά της Γεννηματά

0
10

 

Ένα καυστικό σχόλιο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στη Βουλή.

Ενώ στο Κοινοβούλιο είχε τεθεί υπο συζήτηση το νομοσχέδιο για την ασφάλεια στην έρευνα για τους υδρογονάνθρακες ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε την κυβέρνηση να καταδικάσει τις χυδαιολογίες λαμβάνοντας θέση στο ζήτημα που ετέθη.

Ο υπουργός Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης είπε πως δεν γνωρίζει σε τι αναφέρεται και πως αν υπάρχει κάποιο θέμα με τον κ. Καμμένο να το αναφέρει στον ίδιο.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος της ΔΗΜΑΡ έκανε παρέμβαση χαρακτηρίζοντας αήθη την αναφορά του κ. Καμμένου στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κι επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης τόνισε πως «η ποιότητα λόγου ενός πολιτικού χαρακτηρίζει και την ποιότητα ήθους του«, ενώ ο κ. Σκουρλέτης ανταπάντησε πως «όταν ο καθένας κάνει μια δήλωση αναλαμβάνει και την ευθύνη για τις δηλώσεις του οι οποίες τον χαρακτηρίζουν ως έναν βαθμό. Εγώ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο«.

Ωστόσο δεν παρέλειψε να ψέξει την αντιπολίτευση για την αντίδρασή της επισημαίνοντας: «Ο τρόπος που φέρατε το θέμα στη σημερινή συνεδρίαση δεν δείχνει ευαισθησία αλλά ότι οι προθέσεις είναι πολύ μικρές και ταπεινές«.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here