Κόντρας συνέχεια ανάμεσα σε ΔΟΛ και Μαξίμου: «Στήνουν βρώμικο ’16»

0
5

 

Στα άκρα οδηγείται ο «πόλεμος» ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον εκδότη του ΔΟΛ, Σταύρο Ψυχάρη.
Μετά το πρωτοσέλιδο με τη γάτα των Ιμαλάϊων στο «Βήμα», η έκδοση του Σαββατοκύριακου των «Νέων» κυκλοφόρησαν με τίτλο «Στήνουν βρώμικο ‘16» παραπέμποντας ευθέως στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

tanea_protoselido

«Με λάσπη στον ανεμιστήρα προσπαθεί να ξεπεράσει η κυβερνώσα ομάδα του Μαξίμου τις αυξανόμενες δυσκολίες στο εξωτερικό και το εσωτερικό», αναφέρει χαρακτηριστικά στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα.

Ειδικότερα, στο κείμενο αναφέρεται:
«Σε μονοπάτι κατηφορικό και επικίνδυνο έχει βρεθεί η χώρα. Είναι γιατί οι κυβερνώντες δείχνουν πλήρη αδυναμία σε όλα τα επίπεδα. Η διαχείριση του Προσφυγικού ακυρώνει την Ελλάδα ως κράτος και μικραίνει την υπόστασή της τόσο στην Ευρώπη όσο και στην περιοχή μας. Η διαπραγμάτευση με την τρόικα οδηγεί στην απόλυτη φτωχοποίηση εργαζομένων αλλά και συνταξιούχων. Και η θετική προοπτική δεν διαφαίνεται.
Έναντι όλων αυτών, οι κυβερνώντες προωθούν όρους υποτέλειας στην ενημέρωση και φτιάχνουν κλίμα ποινικοποίησης της δημόσιας ζωής. Θέλουν επίσης η πολιτική να γίνεται μέσα σε βούρκο ούτως ώστε η συμπολίτευση να μην ξεχωρίζει από την αντιπολίτευση στα μάτια της κοινής γνώμης. Είναι το βρώμικο ’16 – έτος σκοτεινό και δίσεκτο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here