Κοτζιάς: Χονδροειδέστατα ψέμματα Χίου – Θα μιλήσει η δικαιοσύνη

0
37

 

Για «επιχείρηση συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του υπουργού Εξωτερικών και προσβολής της μνήμης του Ανδρόνικου Κοτζιά» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών που προαναγγέλλει ότι ο Νίκος Κοτζιάς θα κινηθεί νομικά κατά του εκδότη της εφημερίδας «Μακελειό», Στέφανου Χίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει ακόμα: «Μετά από σειρά άθλιων αποτυχημένων προσπαθειών που στοχεύουν να πλήξουν το πρόσωπο του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, αποκαλύφθηκε, σήμερα, ποιοι παίζουν παιχνίδια σε βάρος της χώρας αναπαράγοντας τις αθλιότητες των Τσάμηδων«.

Όπως σημειώνει το υπουργείο, το «προσβλητικό και ψευδές σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό» επιχειρεί με χοντροειδέστατο τρόπο να δημιουργήσει εντυπώσεις κατά του Υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά, ο οποίος είναι ο πρώτος Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών που αποκάλυψε και εξέθεσε δημόσια τη συνεργασία των Τσάμηδων με τους ναζιστές και φασίστες κατακτητές. Το άθλιο δημοσίευμα προσβάλει κατάφωρα και σπιλώνει τη μνήμη του παππού του κ. Νίκου Κοτζιά, Ανδρόνικου Κοτζιά, ο οποίος ουδεμία σχέση είχε με το Μεταξικό Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Κοτζιά».

Είναι αυτονόητο, συνεχίζει το υπουργείο Εξωτερικών, ότι θα ακολουθήσουν όλα τα νόμιμα μέτρα κατά της «χυδαίας αυτής επιχείρησης συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του υπουργού Εξωτερικών και προσβολής της μνήμης του Ανδρόνικου Κοτζιά».

Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα έχει τίτλο «Κοτζιάς, Χίτλερ, Γκαίμπελς» στο πρωτοσέλιδό της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here