Κουίκ: Ο Λαφαζάνης δεν αποδέχθηκε ποτέ ότι είναι αρχηγός ο Τσίπρας

0
5

 

Ως λύση ανάγκης απέναντι στη δραχμόβια ομάδα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, χαρακτηρίζει τις πρόωρες εκλογές ο υφυπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της ΕΡΤ.

Όπως υποστηρίζει, κάποιοι της Αριστεράς «κολλημένοι» στην ιδεολογία τους, δεν μπορούν να διαχειριστούν την άσκηση της εξουσίας, με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστούν σε διασπάσεις.

«Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μοιάζει σαν να μην αποδέχθηκε ποτέ την ιδέα να είναι ο Αλέξης Τσίπρας αρχηγός στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι εκείνος» τονίζει παράλληλα, επισημαίνοντας ότι «ήθελε να γίνει αρχηγός, μαζί με εκείνους που διαφημίζουν την καταστροφική επιστροφή της χώρας στο εθνικό νόμισμα».

Ο κ. Κουίκ σημειώνει ότι «ο Αλέξης Τσίπρα επέλεξε να ακρωτηριάσει το Κόμμα του, αντί να επιτρέψει να ακρωτηριάσουν κάποιοι την Ελλάδα, έβαλε την πατρίδα πάνω από το κόμμα του».

Σχετικά με τις μετεκλογικές συνεργασίες, υποστηρίζει ότι θα «συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε σε κυβερνητικό επίπεδο με το κόμμα της Αλέξης Τσίπρας», ενώ απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με όσους σχεδίασαν την πτώση της κυβέρνησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here