Κουίκ: Ο Τσίπρας θα βγει ενισχυμένος, αν γίνουν εκλογές

0
4
¡»«Õ¡-O ¬œ’À≈’‘«” ‘≈—≈Õ”  œ’…  -¡Õ≈Œ¡—‘«‘œ… ≈ÀÀ«Õ≈”-”‘œÕ ’–œ’—√œ ƒ… ¡…œ”’Õ«” ¡. —œ’–¡ …Ÿ‘«.(EUROKINISSI)

 

Αν γίνουν εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας θα βγει ενισχυμένος δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στο Mega.

«Kανείς δεν θέλει τις εκλογές. Οι εκλογές δεν θα καταδείξουν μόνο αν κάποιοι συμφωνούν με κάποιους, αλλά και ότι κάποιοι δεν θέλουν τα παλιά συστατικά. Θα βγει ενισχυμένος έτσι κι αλλιώς ο Αλέξης Τσίπρας» υποστήριξε ο κ. Κουίκ.

Αναφορικά με τους ΑΝΕΛ είπε ότι έδειξαν από την αρχή μια ομαδική στάση, παραδεχόμενος ωστόσο ότι υπάρχουν γκρίνιες και παράπονα στη βάση.

«Θα έπρεπε αυτοί οι οποίοι γκρινιάζουν, αναφέρομαι σε όλους τους χώρους, να μας δώσουν την εναλλακτική όταν έφτασαν τα πράγματα έτσι όπως φτάσανε με το μαχαίρι στο λαιμό και τον Σόιμπλε να σου λέει Grexit ακόμα και time out. Σήμερα θα ήμασταν στο απόλυτο χάος. Δεν θα υπήρχαν τράπεζες, δεν θα υπήρχαν καταθέσεις, δεν θα υπήρχε τίποτε», τόνισε.

Ερωτηθείς για τους διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κουίκ είπε: «Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα υπήρχαν Αριστεροί οι οποίοι θα έριχναν μια αριστερή κυβέρνηση». Υποστήριξε, δε, ότι «στην Αριστερά υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι δεν μπορούν να διαχειριστούν την ιδεολογία τους μέσα στο πολιτικό γίγνεσθαι, γι΄αυτό και έχει τόσες διασπάσεις η Αριστερά στο πέρασμα του χρόνου».

Σε αυτό το πλαίσιο και με αφορμή τον ανασχηματισμό επισήμανε ότι «δεν θα μπορούσε να υπάρχει αυτή η κυβέρνηση με κάποιους οι οποίοι δεν πιστεύουν στη συμφωνία», ενώ είπε ότι είναι «ψυχεδελικό να λες δεν ψηφίζω αλλά στηρίζω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here