Κουμουτσάκος: Άρχισε η φορολογική σφαγή – Έφεραν μνημόνιο μέσα στο μνημόνιο

0
11

 

Λάβρος ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος , στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, κατά την οποία ανέφερε πως «η φορολογική σφαγή ξεκίνησε, όλη η χώρα αντιμετωπίζει τον τυφώνα φοροκαταιγίδας που εξαπέλυσε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ«, ενώ προσέθεσε ότι εκατοντάδες χιλιάδες υπάλληλοι και συνταξιούχοι θα δουν μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις τους.

Όπως είπε, η Νέα Δημοκρατία καταψηφίζει τα νέα προαπαιτούμενα, που θα φέρει η κυβέρνηση, κατηγορώντας τη ότι τήρησε την υπόσχεσή της πως με την ψήφιση των δύο νομοσχεδίων ολοκληρώνεται η αξιολόγηση.

«Έχουμε μία κυβέρνηση που αυτοακυρώνεται συνεχώς, με κυνισμό και χωρίς φραγμό, και που εξαπατά για να κρατηθούν λίγο ακόμη στην καρέκλα» σημείωσε ο κ. Κουμουτσάκος και υπογράμμισε: «Είπαν ότι θα το σκίσουν και έφεραν μνημόνιο μέσα στο μνημόνιο … είπαν ότι θα αυξήσουν το αφορολογητο και το μείωσαν … είπαν ότι δεν θα καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ και τον αύξησαν … Εφεραν μια διάταξη «πλυντήριο» (σ.σ. για τις offshore) για τους δικούς τους και λίγο μετά ψήφισαν τροπολογία που προβλέπει το τελείως αντίθετο αντισυνταγματικό και ανεφάρμοστο».

Σε αυτήν τη φάρσα και την εξαπάτηση η ΝΔ δεν πρόκειται να συμπράξει, θα δείχνει αντίθεσή της με τον πιο έντονο τρόπο, πρόσθεσε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here