Κουμουτσάκος: Η ΝΔ καταδικάζει τις επιθέσεις στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

0
3

 

Η ΝΔ καταδικάζει απερίφραστα τις επιθέσεις και τους βανδαλισμούς των γνωστών-αγνώστων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Με ανακοίνωση του εκπροσώπου του κόμματος Γιώργου Κουμουτσακου επισημαίνεται: «Σταθερή θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ο σεβασμός των νόμων, της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας των πολιτών. Σταθερή είναι και η θέση της ότι η βία δεν είναι ανεκτή απ’ όπου και εάν προέρχεται και έναντι οποιουδήποτε και εάν στρέφεται». Επιπλέον ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε πως «τέτοιες ενέργειες δεν μπορεί να γίνονται ανεκτές από κανέναν δημοκράτη πολίτη, από καμία πολιτική δύναμη του δημοκρατικού τόξου».

«Οι επιθέσεις αυτές» συμπλήρωσε «είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα πράξεων ανομίας που ξεκινούν από καταλήψεις και βανδαλισμούς δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και χθες έφτασαν μέχρι την ακραία αθλιότητα προσβολής Ιερού Ναού».

«Για το τελευταίο αυτό γεγονός, που προσέβαλε βάναυσα το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων, ο ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι αυτήν τη στιγμή, δεν έχει εκδώσει καμιά ανακοίνωση καταδίκης. Η απαράδεκτη σιωπή τους είναι η εκκωφαντική επιβεβαίωση της ιδεολογικής – κομματικής ανοχής και κάλυψης που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στους λεγόμενους «αντιεξουσιαστές». Ο κ. Τσίπρας καλείται να βάλει, επιτέλους, τέλος στο «εκκρεμές», που κινείται μεταξύ της κάλυψης και της ανοχής του ΣΥΡΙΖΑ στην ανομία και της επιβεβλημένης από το νόμο ριζικής αντιμετώπισής της. Το ερώτημα είναι εάν τελικά το μπορεί» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here