Κουμουτσάκος: Η χώρα χρειάζεται πολιτικό κόφτη στο ψέμα

0
2

 

«Πρώτη φορά κυβέρνηση επιβάλλει μέτρα 12 δισ. και πανηγυρίζει. Οι πολίτες βιώνουν και πληρώνουν ψέματα. Πρωθυπουργός με αυταπάτες είναι ένας επικίνδυνος πρωθυπουργός» ανέφερε στην εισήγησή του, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος.

Παράλληλα, είπε ότι σύντομα θα ενσκήψει τυφώνας έμμεσων φόρων ύψους 1,8 δισ. και ακολουθεί «ο διαβόητος κόφτης οριζόντιων περικοπών».

«Όλα αυτά» συνέχισε «θα τα πληρώσουν τώρα οι Έλληνες στο όνομα μιας ασαφούς υπόσχεσης για μελλοντική διαχείριση του χρέους, χρέος το οποίο δεν θα κουρευτεί».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ότι «η χώρα χρειάζεται πολιτικό κόφτη στο ψέμα», υπογραμμίζοντας πως αυτό το ζητεί η πλειονότητα των πολιτών και δεν θα αργήσει να γίνει.

Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο, επειδή η κυβέρνηση δεν έχει λύσει κανένα πρόβλημα των Ελλήνων, κατασκευάζει εχθρούς, βάζοντας απέναντι είτε τους πολίτες, είτε τις πολιτικές δυνάμεις, είτε τους εταίρους. «Όλα αυτά τα κάνει για να κατασκευάσει μάχες και δήθεν θριάμβους, που αποδεικνύονται ήττες. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζει από και μέσα από τη σύγκρουση που την κατασκευάζει με κάθε ευκαιρία» επεσήμανε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here