Κουμουτσάκος: Πολιτική εξαπάτηση των συνταξιούχων από την κυβέρνηση

0
7

 

 Για ψέμα και πολιτική εξαπάτηση, κατήγγειλε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, λέγοντας ότι από χθες, 150.000 χαμηλοσυνταξιούχοι είδαν τις συντάξεις τους μειωμένες.

«Κάθε μέρα που περνά ο λογαριασμός ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γίνεται βαρύτερος. Σύντομα έρχονται και τα εκκαθαριστικά της εφορίας και ο ΕΝΦΙΑ», ανέφερε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Για την COSCO είπε ότι από χθες η χώρα αντιμετωπίζει ένα ακόμη πλήγμα αναξιοπιστίας.

«Η σύμβαση με την εταιρία που έφερε η κυβέρνηση στη Βουλή ήταν διαφορετική από αυτή που υπογράφηκε. Η χώρα διασύρεται από την έλλειψη αξιοπιστίας. Η ευθύνη ανήκει στον κ. Τσίπρα και όχι στους υπουργούς του κ.κ. Δρίτσα ή Σπίρτζη», τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τον εκλογικό νόμο και για την χθεσινή τοποθέτηση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση ο εκπρόσωπος Τύπου Γιώργος Κουμουτσάκος είπε: «Αν ο κ. Βρούτσης δεν έχει πρόβλημα να ψηφίζει έναν εκλογικό νόμο με τη Χρυσή Αυγή, δεν έχω να σχολιάσω τίποτε. Νόμιζω ότι αυτό δείχνει τα πολιτικά αδιέξοδα της κυβέρνησης».

Σημείωσε δε ότι στη Βουλή θα φανεί αν υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στη συνωμοσία συνενοχής με την κυβέρνηση.

Για την απλή αναλογική είπε ότι είναι λανθασμένη επιλογή να μπει η χώρα σε κατάσταση κατακερματισμού, ακυβερνησίας και αδυναμίας να λαμβάνει ταχείες και αποφάσεις, όπως χρειάζεται η κοινωνία και η οικονομία.

«Η χώρα δεν μπορεί να αντέξει πειράματα ακυβερνησίας. Η προσφυγή της κυβέρνησης στο τέχνασμα της απλής αναλογικής δείχνει την αναζήτηση σωσιβίου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here