Κουρουμπλής σε Θεοχαρόπουλο: Θα το κρίνουν άλλοι αν πρέπει να παραιτηθώ

0
39

Κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια για το ατύχημα στο Σαρωνικό με τις γνωστές τραγικές συνέπειες υπήρξε ένταση και ανάμεσα στον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο .

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επέρριψε βαρύτατες ευθύνες για τη διαχείριση του ναυτικού ατυχήματος και υποστήριξε ότι μετά την αδικαιόλογητη καθυστέρηση και τα μέτρα που ελήφθησαν στη συνέχεια, ήταν αναντίστοιχα του μεγέθους της ρύπανσης με αποτέλεσμα οι εστίες της να επεκταθούν σε μεγάλη θαλάσσια έκταση της Αττικής.

Από την πλευρά του ο υπουργός Ναυτιλίας είπε απευθυνόμενος στον κ.Θεοχαρόπουλο:
«Αναφέρεστε στις ευθύνες μου. Δεν κάνατε ποτέ τον κόπο να έρθετε μια φορά στο υπουργείο, που είστε ένας τόσο μελετηρός και σε αγωνία ευρισκόμενος κοινοβουλευτικός άνδρας. Δεν ήρθατε μια φορά στο υπουργείο, να με ρωτήσετε τι γίνεται εδώ στο υπουργείο… Έχετε το δικαίωμα. Το κάνατε ποτέ, κύριε Θεοχαρόπουλε; Είστε αρχηγός κόμματος. Ήρθατε ποτέ στο υπουργείο να μου ζητήσετε εξηγήσεις τι κάνουμε σ’ αυτό το υπουργείο ή να μας ελέγξετε ή να μας καθοδηγήσετε, να μας πείτε τις ιδέες σας; Παρά μόνο έρχεστε και λέτε να παραιτηθώ. Θα το κρίνουν άλλοι αυτό, κύριε Θεοχαρόπουλε. Όχι εσείς», είπε χαρακτηριστικά, ενώ απευθυνόμενος στους βουλευτές που τον επικρίνουν, σημείωσε: «Σκυλεύετε πάνω σε ένα ατύχημα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here