Κουτσούμπας: Μέσα σε 15 μήνες η κυβέρνηση έχει πει όλα τα ψέματα

0
2

 

«Όσα ψέματα μπορεί να αραδιάσει κανένας σήμερα τα ‘χει πει αυτή η κυβέρνηση μέσα σε ένα χρόνο, 15 μήνες«, είπε με αφορμή την Πρωταπριλιά ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Αναφερόμενος στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη και τη Διαφθορά ο κ. Κουτσούμπας τήν χαρακτήρισε ως «φιάσκο», εκτιμώντας ότι «δεν προσέφερε τίποτα» και ότι «αντίθετα επιδείνωσε ένα κάλπικο διχαστικό κλίμα μέσα στον λαό μας».

«Η επιδίωξη ήταν να συζητήσουμε για τη διαφθορά, να δείξουμε δήθεν κάποια πολιτικά πρόσωπα ή άλλα τα οποία είναι διεφθαρμένα και τα οποία ευθύνονται για όλα τα κακά του τόπου και από την άλλη μεριά να μείνει στο απυρόβλητο η ίδια η πολιτική, η διεφθαρμένη πολιτική των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, και της σημερινής, που ουσιαστικά δίνει σε κάποιους ομίλους, θέλει να φτιάξει και κάποια νέα τζάκια, και την ίδια στιγμή να περνά αντιεργατικά μέτρα, να υλοποιεί μια βάναυση πολιτική για τον λαό«, σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here