Κουτσούμπας: Μη δώσετε γη και ύδωρ στους φονιάδες των λαών

0
2

 

Στα εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα» του δήμου Αθηναίων στο Θησείο μίλησε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Μεταξύ άλλων ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε:

«…Είναι πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα στην σημερινή περίοδο, οι καλλιτέχνες να ενώσουν την φωνή τους, την τέχνη τους με την εργατική τάξη, τον λαό και την νεολαία της πατρίδας μας ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, ενάντια στους πολεμικούς σχεδιασμούς που γίνονται στην περιοχή μας εξαιτίας των μεγάλων ανταγωνισμών και αντιθέσεων ισχυρών καπιταλιστικών κρατών. Να απαιτήσουμε όλοι μαζί με μια φωνή, μια γροθιά να μην συμμετέχει η Ελλάδα σε ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που ετοιμάζεται, να μην χρησιμοποιηθούν οι βάσεις του θανάτου, η βάση της Σούδας και βεβαίως να μην δοθεί ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών όπως λένε και τα συνθήματά μας στις πορείες μας»

«Η σημερινή αυτή έκθεση, της οποίας τα εγκαίνια γίνονται σήμερα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα σε αυτήν την κατεύθυνση. Θα πρέπει να αγκαλιάσει την νεολαία της πατρίδας μας, τους εργαζόμενους της Αθήνας, τα παιδιά μας, να κινητοποιηθούν όχι μόνο για να έρθουν να δουν τα έργα αυτά που είναι φτιαγμένα για την ειρήνη ενάντια στον πόλεμο, αλλά και να βρεθούμε όλοι μαζί στους δρόμους του αγώνα» κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here