Λεβέντης: Εγώ δεν θα γίνω Κουβέλης

0
8

 

 

Ανοιχτός σε ενδεχόμενο στήριξης της κυβέρνησης με την προϋπόθεση πως θα σημειωθούν μεταρρυθμίσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στο ελληνικό Δημόσιο φάνηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑFM. Διαφορετικά, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «εγώ δεν θα γίνω Κουβέλης».
Αναλυτικά, όταν του τέθηκε η ερώτηση εκείνος απάντησε:

«Εάν η κυβέρνηση αλλάξει τακτική, ναι. Αυτή τη στιγμή, η κυβέρνηση έχει υπογράψει ένα μνημόνιο. Περιλαμβάνει μέτρα, τα οποία και να εφαρμοστούν, δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα.

Η άφιξη της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή απέβλεπε εις τούτο, να αλλάξει η ατζέντα των μεταρρυθμίσεων και να συμπεριληφθούν και ζητήματα αυτοκάθαρσης του Δημοσίου, όπως πάταξη αργομισθιών, απόλυση από τη Βουλή των 1.500 που είναι συγγενείς των βουλευτών, επιστροφή των 12.000 αποσπασμένων στις υπηρεσίες όπου οργανικά ανήκουν, το ζήτημα των διπλών τριπλών-συντάξεων (…).

Χωρίς να τεθούν αυτά, δεν είμαι Κουβέλης εγώ και δεν θα ήθελα ποτέ να πέσει η κυβέρνηση εν ονόματί μου».
Στη συνέχεια επανέλαβε ότι η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου θα αποτύχει, καθώς όπως δήλωσε ο κ. Λεβέντης προεξοφλείται η ματαιότητα στην εν λόγω συνεργασία.

Όσον αφορά στην εναλλαγή των βουλευτών στην Ένωση Κεντρώων κάθε εξάμηνο, επισήμανε ότι αυτό θα τηρηθεί, εκτός εξαιρέσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here