Κουβέλης: Στηρίζω Σύριζα, δεν έχω συζητήσει για τα ψηφοδέλτια

1
8

Ψυχή τε και σώματι ο Φώτης Κουβέλης στηρίζει τον Σύριζα στις εκλογές, γι αυτό και καταγγέλλει τον διάδοχό του στη ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο, που συντάχθηκε με το ΠΑΣΟΚ.

Ο ιδρυτής της Δημοκρατικής Αριστεράς υποστηρίζει ότι δεν έχει γίνει αποδέκτης συγκεκριμένης πρότασης από τον Αλέξη Τσίπρα, για συμμετοχή στα ψηφοδέλτιά του, προσθέτοντας ότι η πολιτική του στάση «δεν εξαρτάται από ανταλλάγματα».

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1, ο Φώτης Κουβέλης είπε:«Σήμερα είναι αναγκαίο να στηριχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να καταγράψει εκλογική νίκη στις προσεχείς εκλογές. Και η φροντίδα μου δεν είναι άλλη παρά να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου και στην έξοδο της χώρας από τον θανάσιμο κύκλο της κρίσης. Το στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να αποδείξει ότι η Αριστερά δεν είναι κατάλληλη μόνο για να αντιπολιτεύεται, αλλά ικανή να κυβερνά με κοινωνική ευαισθησία, με ρεαλισμό, με ευθύνη. Και σε αυτή την υπόθεση οφείλουμε να συμβάλουμε όλοι, βάζοντας κατά μέρους σκοπιμότητες και προσωπικές στρατηγικές».

Είναι χαρακτηριστικό ότι ταυτίστηκε πλήρως με τη θέση του αρχηγού του Σύριζα για το «παλιό» και το «νέο» στην πολιτική, εντάσσοντας στο «παλιό» όχι μόνο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά και το Ποτάμι.

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εγκλημάτισε το Γενάρη όταν βοήθησε τον Τσίπρα να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Σήμερα πληρώνουμε τις συνέπειες των πράξεών του, ενός ανόητου πολιτικού που μόνο αριστερός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.Δυστυχώς για όλους μας τέτοιοι άφρονες βρέθηκαν να διοικούν την αριστερά, να την κρατάνε φυλακισμένη στην ανυπαρξία και να την ευτελίζουν με τόση ευκολία όπως έκανε κι ο Τσίπρας..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here