Κουτσούμπας: Αγαπημένη συνταγή η διαπλοκή για να κατευνάσετε τη λαϊκή αγανάκτηση (ΒΙΝΤΕΟ)

0
5

 

«Σικέ» η αντιπαράθεση για δικαιοσύνη, διαφθορά και διαπλοκή είπε μιλώντας στη Βουλή ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Για άλλα ζητήματα έπρεπε να γίνεται σήμερα η συζήτηση. Για τις επικίνδυνες αποφάσεις της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, για τον εγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα, για την παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων του λαού μας, της πατρίδας μας, από δήθεν συμμάχους. Και έπρεπε να συζητάμε πως πρέπει να σταματήσουν να προετοιμάζονται νέα μέτρα σε βάρους του λαού μας», ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας.

«Σας έχουμε μάθει πλέον. Κάθε φορά  που τα κόμματα των μνημονίων ένιωθαν τη λαϊκή πίεση, τη δυσαρέσκεια, την αγανάκτηση, κάθε φορά τα ίδια αυτά κόμματα συνέκλιναν σε θέσεις και προτάσεις διαχείρισης τότε ανασύρονταν από τα συρτάρια  η αγαπημένη τους συνταγή, η σκανδαλολογία, η πάταξη της  διαφθοράς, η διαπλοκή, η υπέρτατη δικαιοσύνη και η δήθεν υπεράσπισή της» υπογράμμισε.

«Και επειδή οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν φάει με το κουτάλι, όπως λένε, τον Μαρξ και τον Ένγκελς θα θυμούνται ότι όταν απευθύνονταν στους αστούς με το κομμουνιστικό μανιφέστο, τους έλεγαν ‘το δίκαιό σας είναι η θέληση της τάξης σας που αναγορεύεται σε νόμο’. Οι εργαζόμενοι της χώρας μας για να καταλάβουν πίσω από τις λέξεις τι ακριβώς εννοούν διαφθορά τα κόμματα και οι μηχανισμοί του συστήματος πρέπει να βάλουν δίπλα τους νόμους που ψηφίζουν στη Βουλή και εκείνους που αφορούν τους εφοπλιστές, τους βιομήχανους, τους μεγάλους επιχειρηματίες» σημείωσε.

Δείτε την ομιλία του Γενικού Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα:

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here