Κραδασμοί στη ΝΔ: Κυριάκος και Άδωνις καταγγέλλουν Μειμαράκη

0
13

Κυριάκος Μητσοτάκης και Άδωνις Γεωργιάδης κατηγορούν ανοιχτά τον Βαγγέλη Μειμαράκη ότι χρησιμοποιεί τη θέση του προέδρου και τα γραφεία της ΝΔ για να προωθεί την υποψηφιότητά του -κάτι το οποίο απορρίπτει κατηγορηματικά ο ίδιος, τονίζοντας ότι διαθέτει εκλογικά κέντρα σε όλη τη χώρα.

Ειδικότερα κάνουν λόγο για τηλεφώνημα από τα κεντρικά γραφεία στον κ. Μπεκίρη, από τον οποίο ζητήθηκε να στηρίξει την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη. Ο πρώην βουλευτής Αχαΐας, όμως, ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη, με τον οποίο διατηρεί στενή φιλία.

 

Ο εκπρόσωπος του Άδωνι Γεωργιάδη κατήγγειλε, επίσης, ότι ο πρώην γενικός γραμματέας Εθελοντών και εν ενεργεία μέλος της πολιτική επιτροπής κ. Σιάνης προσπάθησε τη Δευτέρα να πάει στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, αλλά του απαγόρευσαν αρχικά την είσοδο και τελικά του επετράπη να εισέλθει μετά από παρέμβαση του διευθυντή του κόμματος κ. Τσιμάρα.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος δήλωσε άγνοια του περιστατικού και ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει να γίνει έρευνα.

Τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης, με επιστολή του στους άλλους τρεις υποψηφίους, ζητά σε σκληρό ύφος τη διεξαγωγή debate ή εθνικών συνδιασκέψεων, αφήνοντας αιχμές και για την παραμονή Μεϊμαράκη στη θέση του προέδρου του κόμματος, παρ’ ότι είναι υποψήφιος.

Συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη απέρριψαν ξανά κάθε συζήτηση για debate και υπογράμμισαν ότι όλοι είναι υποχρεωμένοι να τηρήσουν το καταστατικό.

«Το καταστατικό της ΝΔ, το οποίο δεν είναι και το καλύτερο δυνατό και πρώτος ο Β. Μεϊμαράκης έχει θίξει το συγκεκριμένο ζήτημα, είμαστε υποχρεωμένοι να το τηρήσουμε όλοι. Καμία αντικαταστατική ενέργεια δεν θα γίνει αποδεκτή. Θα τηρήσουμε μέχρι κεραίας το καταστατικό παρά τις προφανείς προεκλογικές σκοπιμότητες ορισμένων. Δεν θα φέρουμε στο προσκήνιο ζητήματα παραπολιτικής και όλα όσα ανατροφοδοτούν την εσωτερική ένταση» τονίζουν χαρακτηριστικά.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here